Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egészségnap Bácsbokodon

2011.09.05

bacsbpkod-010.jpg

A Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület különféle szűrővizsgálatokkal összekötött Egészségnapot tartott Bácsbokodon 2011. szeptember 3-án délelőtt.  Bácsbokod település immár a harmadik helyszín a "Bácskaiak a Bácskaiakért" című, négy alkalommal megrendezésre kerülő Egészségnap-sorozatban.

Bácsbokodon az Egészségház adott helyet a szűrővizsgálatoknak (vérnyomásmérés, vércukor - és koleszterinmérés, testzsír és testtömeg index mérése, testsúly és testmagasság mérése.), a Művelődési Házban az előadások mellett, a Felsőbácskai Hulladékgazdálkodási Kft. által biztosított környezettudados nevelést és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát kiemelő játszóház szórakoztatott minden érdeklődő vendéget.

bacsbpkod-059.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Egészségház elől pedig a helyi pedagógusok, valamint szülők segítségével egy kerékpártúrán vehettek részt fiatalok az Egészségnap keretében, a túráról visszatérők pedig a környezettudatos játékokba vethették bele magukat.

bacsbpkod-134.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A sikeres nap megrendezésében köszönetet mondunk Szauter Anna bácsbokodi védőnőnek, Kisföldi Kittinek a Művelődési Ház vezetőjének, Kovács László Polgármester úrnak, valamint a rendezvényen résztvevő valamennyi önkéntesnek.

bacsbpkod-146.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Albert Iván

 

images.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.